Неделя, 28 Май 2023

Гараж с цената на Porsche 911

Печат Е-мейл
02 Юни 2010

 През тази седмица в престижното предградие на Сидни Бонди Бийч ще се състои аукцион за продажбата на два гаража, всеки с площ 13 кв. м.

Очаква се, че цената на единия ще достигне 250 000 австралийски долара, т. е. точно колкото чисто нов Рorsche 911. Вторият може да бъде продаден за по-скромните 180 000 австралийски долари, съобщава The Telegraph.

Прогнозата е базирана на провела се по-рано продажба, когато друг гараж в Бонди Бийч беше продаден за 240 000 австралийски долари.

Престижното предградие страда от хроничен недостиг на места за паркиране, откъдето и цената на гаражите скочи неимоверно.

В деловата част на Сидни за сравнение стойността на гаражите варира между 60 и 2450 хил. австралийски долари.

Научавайки за скока на цените, жителите на Бонди Бийч през смях заявяват, че искат да дадат на пощенските си кутии статус на недвижим имот и да ги предложат за продажба.

Прочита: 1832

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.