Сряда, 22 Май 2024

$550 000 за кукла Барби

Печат Е-мейл
26 Май 2010

 Облечена в розово диамантена кукла бе оценена на 550 000 долара, което я направи най-скъпата кукла Барби в света.


Лъскавата играчка е подписана от телевизионния режисьор Стивън Кантър и носи перлена огърлица, която всъщност е причината за високата й цена.


“Феноменът Барби” започва в средата на 50-те години на миналия век, когато единият от собствениците на компанията-производител видял дъщеря му да си играе с парцалена кукличка и осъзнал, че пластмасова версия на играчката би била истински хит на пазара.


Още от създаването си през 1959 Барби е една от най-популярните търговски марки по целия свят.

Прочита: 10374

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.