Сряда, 08 Февруари 2023

Очила по мярка за $ 595

Печат Е-мейл
09 Май 2010

 За почитателите на слънчевите очила един от най-важните критерии е те да им стоят добре и да подхождат на уникалния им стил. Очилата все пак са също толкова важни, колкото часовникът или портфейла например. Затова и от Indivijual Custom Eyewear са се ориентирали към изработката на аксесоара специално за клиентите им. От компанията правят най-подходящия дизайн за формата на лицето на клиента, цвета на кожата, както и персоналния стил и излъчване.

За изработката на очилата “по мярка” се използват органична пластмаса от Италия, както и най-висококачествени материали от Германия

Цената за очилата “по мярка” е 595 долара.

Прочита: 1966

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.