Понеделник, 27 Май 2024

100 000 долара за луксозна писалка от Bugatti

Печат Е-мейл
26 Април 2010

 Няма да е чудно, ако видите собственикът на Bugatti Veyron да използва писалка от същата марка. Цените и на двете все пак си подхождат, нали? Всъщност от Bugatti пуснаха цяла серия аксесоари за автомобили. Специално за Veyron са създадени няколко ексклузивни часовника на цена от 100 000 долара. Уникалната писалка пък струва 15 000 долара и ще бъде произведена в лимитирана серия от 499 броя.

Bugatti Type A е по дизайн на Ferrari da Varese, които нямат нищо общо с конкурентната на Bugatti марка луксозни спортни автомобили. Основното тяло е от алуминий, покрито с никел, а финалът е от аристократично сребро. За повече здравина са използвани покритие от паладий и платина. Върхът е изработен от подсилено с родий 18-каратово злато, а върху прозорчето от сапфирено стъкло, естествено, стои логото на Bugatti.

Прочита: 3032

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.