Събота, 22 Юни 2024

Изследвайте геномите си срещу 48 000 долара

Печат Е-мейл
30 Март 2010

 Всеки, който е притеснен за здравето си, или просто е любопитен за генетичните си заложби, може да се успокои, защото съвсем спокойно може да си изготви генетична карта. Срещу 48 000 долара. За осъществяването на изследването е необходимо лекарско направление. Специалистите пък ще декодират, каталогизират и анализират генетичния код на пациента, за да разкрият особеностите и податливостите на неговото тяло.

Чрез изследването ще се откриват различни наследствени заболявания, като картографирането на генетичните заложби сериозно ще допринесе и за тяхното заобикаляне в бъдеще. Глен Клоуз например наскоро се възползва от подобен тест заради наследствената шизофрения и биполярно разстройство в семейството й.

Прочита: 1825

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.