Вторник, 05 Март 2024

$6900 на час и летите с реактивен изтребител

Печат Е-мейл
20 Март 2010

 Навярно мнозина не са останали равнодушни от филма “Топ Гън” с Том Круз в главната роля. Именно сред тях ще се намерят хора, които не биха имали нищо против да повторят опита на героя - полет с реактивен изтребител.

Днес това е възможно благодарение на компанията Millionaires Concierge, която предлага екстремални полети. Даже и да не сте пилот, вие ще имате възможността да седнете в пилотската кабинка.

Естествено всичко това ще се случи под строгия поглед и контрол на професионален пилот, който ще ви придружава на борда на руския изтребител Л-39.

Програмата включва половинчасова подготовка и полет с продължителност 30,45 минути, или 1 час. Клиентите ще могат да избират и различни пакети услуги в тази програма.

Например, желаещите могат, освен полета, да вечерят на частен остров.

Предложението на Millionaire Concierge важи в щатите Аризона, Алабама, Флорида, Калифорния и Делауер. Цената на полетите: 30 минути - 3900 долара, 45 минути - 5500 долара, 1 час - 6900 долара.

Прочита: 2031

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.