Четвъртък, 13 Юни 2024

Мобилен телефон само за собствениците на Порше

Печат Е-мейл
18 Март 2010

 Ако притежанието на автомобил Porsche не е достатъчна демонстрация на социален статус, подразделението на германската компания за луксозни спортни автомобили Porsche Design пуска мобилен телефон само за притежателите на Porsche, информира Reuters.

Световната премиера на модела P’9522 BLACK, който е най-новият от серията мобилни телефони на Porsche Design, се състоя в Сингапур, където засега само около 1600-те собственици на Porsche ще могат да си го закупят от автомобилния шоурум Stuttgart Auto.

Телефонът е произведен от Sagem Wireless и се продава на цена 2280 сингапурски долара (1636 щатски долара), което е три пъти повече в сравнение с цените на Blackberry или iPhone в Сингапур.

От Porsche Design обаче очакват голямо търсене в страната и в Азиатско-тихоокеанския регион, където броят на милиардерите се е увеличил с 80% през 2009 г. според сп. Forbes.

Porsche Design е глобална марка за луксозни стоки, която се цели основно в клиенти мъже и е основана през 1972 г. от Фердинанд Александър Порше. Марката е доста популярна и в Китай, където Porsche има повече от десет шоурума.

Прочита: 1997

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.