Четвъртък, 23 Май 2024

Какво ви вбесява в колегите?

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

 Какво ви вбесява в колегите - шумното дъвчене на дъвка, мляскането докато се хранят, говоренето им на висок тон, постоянното бъбрене по телефона, тракането с нокти по бюрото, постоянното мрънкане, приятното ухание на лук след обедната почивка, непрекъснатите разговори за децата, идването късно и тръгването рано от работа, любовното гукане с някой колега.

Има и такива, които буквално спъват работата ви - вършат всичко в последния момент, незачитайки крайните срокове, забравят да направят някоя спешна поръчка или пък са се отплеснали и не са ви осведомили за важно решение на шефа и прочие. Има и такива, които се изявяват като шефове, решавайки, че могат да ви нареждат, да прехвърлят своите задължения върху вас или постоянно да ви контролират действията и да следят какво правите. Изпуснахме ли нещо, което ви вбесява в колегите?

Да, но някои не се задоволяват само с това да обърнат гръб на дразнителя, а решават да преминат в нападение - да дръпнат кабела на телефона или да му изключат звука например. Мръсните игрички обаче може само да влошат нещата така, че помислете преди да действате подмолно.

Хората са казали "Накажи глупака с мълчание!" Но пък безразличието помага да откажете досадника предимно тогава, когато ви вбесява умишлено. А когато дразненето не е целенасочено, а просто е продукт на нечии неприятни навици, то най-добрият вариант е да поговорите със своя колега.

Прочита: 2467

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.