Сряда, 08 Февруари 2023

Канадска екзотика на четири колела

Печат Е-мейл
23 Февруари 2010
Още един “екзотичен” автомобил се появи на пазара. Канадската компания Luc Chartrand пусна супермодела Plethore LC-750 от фиброкарбон в лимитирана серия.
Колата е триместна, като седалката за шофьора е в централната позиция. Двигателят е с мощност от 720 конски сили, 6.2-литров.Вратите на автомобила са “летящи”, а в интериора също има някои фиброкарбонови елементи. Тапицерията е решена в кожа в контрастната гама на черното и оранжевото.
Прочита: 2167

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.