Сряда, 08 Февруари 2023

Дънки за $250 000

Печат Е-мейл
20 Февруари 2010
Панталоните от плат деним, или както са придобили по-голяма известност - дънки, отдавна са се превърнали в олицетворение на ежедневната мода. Нещо повече - те могат да бъдат символ на определен стандарт. В началото на новото хилядолетие започнаха да се появяват доста скъпи модели дънки, които се произвеждаха от компаниите PO Jeans, Chip and Pepper, Paper Denim&Cloth, Seven for All Mankind.
Техните модели струват от 200 долара. Книгата с рекорди на Гинес е регистрирала цифри, които издигат дънките на ново равнище.
Например, украсени с апликации и протъркани Gucci Genius струват 3134 долара. “Форбс” съобщава за друг любопитен пример - дънки Escada с кристали Сваровски са били продадени за 10 000 долара.
Компанията Levi Strauss е продала чрез интернет аукцион един от най-старите си модели за 46 532 долара.
Най-скъпите дънки, които са били произведени през 80-те години на ХIХ век, са били закупени от японски колекционер през 2005 г. за 60 хиляди долара.
Но нито една от тези внушителни суми не може да се сравни с цената на дънките, които се предлагат в бутиците Dussault Apparel в Лос Анджелис и Ню Йорк. Тези дънки са шити ръчно по специална технология, след което също толкова специално са били боядисани и обработени.
Окончателен завършек на модела добавя украсата от скъпоценни камъни. Моделът Dussault Apparel е украсен с рубини и диаманти, бяло и розово злато. Те струват само 250 хиляди долара. Четвърт милион е фантастична цена, но няма никакво съмнение, че те ще намерят своя купувач.
Прочита: 2926

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.