Сряда, 29 Ноември 2023

Играчка за 30 000 долара

Печат Е-мейл
15 Февруари 2010
Superplexus е истинско предизвикателство. За ума, за търпението и не на последно място за портфейла ви. Цената от 30 000 долара може и да ви се стори твърде солена за обикновена главоблъсканица.
Играчката представлява изключително сложен лабиринт от стомана и финландска бреза, затворен в стъклен глобус. В тази игра на нерви и логика целта ви е да прекарате топче от единия край на дървения хаос до другия. Според създателите на Superplexus ще трябва да направите поне 425 хода (завъртания на стъклената сфера), преди да стигнете до успешното решение на главоблъсканицата.
За създаването на всеки екземпляр от сложната играчка отиват над 400 часа труд, което може би е и оправданието за цената от 30 000 долара.
Прочита: 2284

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.