Вторник, 05 Март 2024

23-годишните носят най-късите полички

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Развитието на жената по време на живота може да се проследи по дължината на полите, които носи. Вероятно тази мисъл е била водеща за екипа, който направил проучване за дължината на женските поли.

Проучването посочило, че тийнейджърките носят полички със средна дължина от около 35 см. Добрите новини обаче не спират дотук. Оказало се, че с напредването на възрастта полите тенденциозно се скъсяват. И така - на 23 години дамите носят най-късите парчета плат, наричайки ги полички - средно по около 31 см. Явно, че на 23 години дамите или се чувстват най, ама най-секси, или тогава имат най-голяма нужда от мъжко внимание. След тази възраст палавите момичета постепенно започват да се превръщат в жени и в повечето случаи полите, които обличат, започват отново да придобиват прилични дължини. Когато дамите достигнат 40-те и започнат да наближават 50-те си години, техните поли слизат под коляното и повече не се връщат на предишните висини.

Прочита: 3783

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.