Четвъртък, 23 Май 2024

Най-добрите майки в света са италианските

Печат Е-мейл
20 Февруари 2012

 Най-добрите майки в света са италианските, пише в. "Кориере дела сера", цитиран от БТА. Твърдението е на американското издание "Уолстрийт джърнъл", което миналата година обяви, че най-добрите майки са китайките.

Според изданието сега италианките застават начело на своеобразната класация, защото са сърдечни с децата си, защитават ги, готвят чудесно и благодарение на тях италианчетата израстват като истински стълбове на обществото.

През годините автори на различни книги и журналисти от различни вестници обявяваха представителки на различни националности за най-добрите майки в света. Китайките бяха възхвалявани като майки-тигрици, които обичат строгата дисциплина и са непреклонни с децата си.

Французойките оставят децата си да играят на воля, без да им се месят, което показва, че не са обсебени от типичните за майките страхове и притеснения. Боливийките изцяло са посветени на децата си. Уелските майки винаги държат устата си затворена и нито упрекват децата си, нито пък повтарят на околните колко са специални техните отрочета.

Майките от остров Фиджи оставят децата си по цял ден да лудуват извън къщи и да вкусят от ранна възраст свободата. Монголките отглеждат сами децата си, защото работата на техните съпрузи често е свързана с дълги пътувания. Така връзката между монголките и техните деца става по-силна за сметка на по-слабата връзка между бащите и децата.

Прочита: 3069

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.