Понеделник, 11 Декември 2023

Диета компенсира сексуалния глад

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 Британски специалисти препоръчаха специална диета на хората, които не правят секс. В живота на всеки има периоди на самота, когато сексът просто не е такъв, какъвто трябва да бъде. Британски учени изследвали група доброволци, които се отказали от секса в името на науката. Те стигнали до заключението, че ако в спалнята правите всичко друго, но не и секс, трябва да спазвате определена диета.

На масата на сексуално неудовлетворените учените препоръчват да има повече смокини, банани, шоколад, мазна риба и мляко. Мъжете и жените, които са принудени дълго време да оцеляват без интимни ласки, трябва да обръщат още по-голямо внимание на здравето си, и в частност на хранителния си режим.

Хората, които дълго не правят секс, са предразположени към нервност и склонност към продължителна депресия. Тялото им започва да страда от остър недостиг на "хормона на щастието", който може да се компенсира с подходяща смяна на менюто, обясниха специалистите.

Прочита: 2504

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.