Събота, 27 Юли 2024

Какво харесват мъжете в една жена?

Печат Е-мейл
05 Октомври 2011

 Всички жени се вълнуват от този въпрос, но трудно намират отговора. Всяка жена се стреми да изглежда колкото се може по-добре, когато е сред хора. Да се харесва на околните е много важно за нея, нищо че не се стреми да свали някого, а за да се почувства желана и харесвана. Анкета показва какво харесват всички мъже в една жена чисто визуално:

- Високите токчета са харесвани от всички мъже, въпреки че жените предпочитат да носят по-ниски или равни. Според мъжката половина високите токчета независимо с какво е комбиниран, подчертават дългите крака и походката е много по-привлекателна.

- Мъжете харесват светъл тен на кожата. Точно така скъпи момичета. Няма нужда да се стремите на всяка цена да събере тен като ходите и се пържите по цял ден на плажа или пък се мажете с най-различни бронзанти.

- Лекият грим също е предпочитан от мъжете, стига миглите да са направени и устните да са сочни. Останалите неща са излишни според тях.

- Мъжете харесват дълги нокти на ръцете, стига те да са поддържани. Без значение нито от цвета на маникюра, нито дали е обикновен лак. Стига ноктите на ръцете да са дълги и поддържани.

- Цената на дрехите на жените не е от голямо значение, стига тя да изглежда добре в дрехите. Да са чисти и спретнати е най-важното.

- Загадъчните жени са любими на мъжете. Те не харесват жената да си покаже всички прелести, а само да ги загатне.

- Мъжете харесват по-леките и нежни парфюми, а не лютивите и тежките, от които на човек му стане лошо, ако е по-продължително време около вас.

Това са основните предпочитания на почти всеки мъж към една жена. За това мили дами, можете да си вземете поука от това.

Прочита: 3422

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.