Четвъртък, 29 Февруари 2024

Какъв е той според любимата му поза

Печат Е-мейл
31 Януари 2011

 Любовната игра, любимата му поза, начинът, по който шепне в ухото ви и гледа в очите ви, могат да ви подскажат какъв е характерът му, твърдят експерти.

Любителите на класическата мисионерска поза са ревниви, алчни и често предпочитат еднократното удоволствие.

Като цяло са лоши любовници. Ако половинката ви обича бавния секс, едва ли е способен на подвизи и експерименти. Кучешката поза е типична за хората с опасно минало, които обичат да доминират над партньора си. Възможно е да бъде манипулатор и да стреми да получава само това, което иска.

Мъжете, които обичат секса в изправено положение, са вманиачени в себе си. Вероятно не е моногамен, напротив обича да е с две или повече момичета. Той е непредвидим, учтив, но понякога може да постъпва прибързано.

Прочита: 2804

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.