Събота, 22 Юни 2024

Начинът на пушене разкрива характера на човек

Печат Е-мейл
26 Октомври 2009
Колкото по-далеч е цигарата от дланта на човек, толкова по-чувствителен е той. Тези хора са и творчески натури и се осланят повече на емоциите си, отколкото на разума. Тези хора преценяват останалите от пръв поглед и за тях са най-важни първите впечатления, които другите създават у тях.
Хората, които държат цигарата между палеца и показалеца, сякаш я крие, знае какво иска от живота и как да го постигне. Но пък тези хора не се стремят към лидерство, упорити са, но не командват останалите.
Пушачите, които държат цигарата между средния пръст и показалеца и които доближават до устата си цялата длан при всяко дръпване от нея, са интровертни личности. Те са хора, които се страхуват да изпитват силни чувства и ги крият. Обикновено се държат студено с останалите и се крият зад маска. Но всъщност тези хора са лесно раними и именно затова не обичат да показват чувствата си, за да не бъдат лесно наранени.
Прочита: 2551

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.