Вторник, 28 Март 2023

Принц Хари искал да се върне при бившата

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

Принц Хари и Челси ДейвиПринц Хари е на път да разбие хиляди женски сърца с желанието си да се върне при дългогодишната си приятелка Челси Дейви. По време на военното си пътуване до Америка кралската особа се срещнала с блондинката и дори прекарала нощта заедно с нея, споделил приятел на принца.

Хари и Челси започнаха да излизат през 2004г., като имаха връзка, изпълнена с непрестанни събирания и раздели. В началото на 2011 г. те се разделиха, но ето че военно обучение го е отвело в Kалифорния, където искрата очевидно отново е пламнала.

"Хари иска обезателно да продължи романса си с Челси. Той каза, че тя е уникална и все още я обича, въпреки че е бил и с други. Челси го е поканила на вечеря миналия петък и после са се прибрали у тях. Тя все още има чувства към него и обмисля дали да не си дадат отново шанс", споделил близък на двамата пред "Mail on Sunday".

Една от причините Хари и Челси да се разделят в миналото бе неговият живот, изпълнен с партита, който не й допадаше. Дали Хари ще се промени"

Прочита: 3089

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.