Неделя, 28 Май 2023

Конфискуват мерцедеса и имотите на Ванко 1

Печат Е-мейл
08 Юни 2010

Ванко 1Джипът марка "Мерцедес" на рапъра Иван Главчев - Ванко1, ще бъде конфискуван в полза на държавата. Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, известна като комисията "Кушлев", отнема имотите на скандално известния рапър и на малолетния му син Петър. В понеделник Пловдивският апелативен съд и потвърди решението на окръжния и е на път да остави пеещия сводник гол като пушка.

По време на процеса 89-годишната баба на рапъра Цонка заяви, че му е дала 45 000 лева, за да си купи мерцедеса, като парите й били от работата й в кооперация "Селска забрадка", където се занимавала с бродиране.

Заедно с джипа с култовия номер „ВАНКО 1" в полза на държавата се отнема и още един лек автомобил - БМВ, както и дяловете на ексзатворника в две музикални дружества - "Ар енд би ентъртеймънт" и "Наксел" ООД. В полза на държавата по искане на комисията "Кушлев" се отнема терен от 710 кв.м. с двуетажна къща в груб строеж и стопанска постройка в село Ягодово.

Освен имотите и колите Ванко може да загуби и семейството си, ако се вярва на мълвата, че си е загубил ума по фолкпевицата Мира. Според запознати изпълнителката на "Хей, малката" го натискала да се разведе с майката на трите му деца. Мира не искала повече да крие връзката си с Ванко, с когото върти забранена любов от две години насам.

източник: Шоу

Прочита: 3284

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.