Четвъртък, 02 Февруари 2023

Ванко 1 заряза Мира

Печат Е-мейл
17 Юни 2011

Мира и Ванко 1Рапърът Ванко 1 е прекратил любовната си авантюра с фолкпевицата Мира. За връзката между двамата отдавна се говореше, макар че те упорито отричаха да са си чак толкова близки.

 

Според запознати обаче именно заради отношенията й с Ванко Мира тотално занемарила кариерата си. "Не се интересуваше нито от песни, нито от клипове. Беше се посветила изцяло на него, а сега той й би шута", коментират драмата в бранша.

източник: Уикенд

Прочита: 5640

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.