Събота, 22 Юни 2024

Сводникът Ванко 1 иска легализиране на проституцията

Печат Е-мейл
26 Октомври 2011

Николета Лозанова и Ванко 1Ванко 1 стана сватбен агент! Излежалият присъда за сводничество рапър се похвали, че именно той е организирал сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов, масрафът за която им излезе 300 бона.

Бившият затворник каза още, че всъщност от 6-7 месеца е официален продуцент и мениджър на скандалната плеймейтка и се похвали, че през пролетта на следващата година ще "направи голяма продуцентска къща".

Ванко 1 заяви още, че не си е извадил никаква поука от престоя зад решетките, тъй като не бил извършил престъпленията, за които бе осъден. "В някакви университети правистите ще изучават това дело след години", убеден е той. В същото време скандалният рапър се обяви за легализация на проституцията.

източник: Шоу

Прочита: 4350

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.