Петък, 09 Юни 2023

Куп гардове пазят децата на Мая Илиева от отвличане

Печат Е-мейл
06 Май 2010

Мая ИлиеваВнушителната група охранители вардят Мая Илиева и децата й. Миналата седмица вдовицата на боса на ВИС-2 и наследниците й се появиха на детско парти в луксозен клуб в столичния квартал „Борово”. Преди да влязат вътре, гардовете им дискретно огледаха заведението и хората вътре.

Мая Илиева неслучайно взима подобни драконовски мерки за сигурност. По време на разследването на „Наглите” източници от МВР разкриха, че тя и децата й са били в списъка на потенциалните жертви на бандитите.

Разследващите открили фотографии на две от жилищата й, както и снимки на хлапетата, които тя и съпругът й Георги осиновиха. Имало също подробни карти на квартала, в който живеела вдовицата, с възможни изходи за бягство. Криминалистите предположиха, че тя е била мишена на групата на Йожи, Културиста и Хамстера. Те планирали да отвлекат нея или някое от децата и да поискат 1 милион лева откуп.

Мая наследи голяма част от имотите на групировката ВИС, след като съпругът й беше застрелян през 2005 г. в собствения си „Мултиплейс” на Слънчев бряг. Тя отглежда трите си осиновени деца в къща в частен комплекс край Панчарево, която Георги Илиев купи преди време от музиканта Денис Ризов.

източник: Шоу
Прочита: 5885

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.