Понеделник, 26 Февруари 2024

Гавра с Бербатов

Печат Е-мейл
23 Декември 2010

Димитър БербатовХегемонията на Димитър Бербатов в българския футбол трудно се преглъща от останалите ритнитопковци. Това се видя и на церемонията по награждаването на Митко в нощния клуб „Найт флайт" - Бербо бе бойкотиран от почти всички доскорошни съотборници в националния тим.

Класираните на второ и трето място Ивелин Попов и Николай Михайлов демонстративно не се появиха, за да засвидетелстват уважението си към Митко, а и към собствените си успехи.

Церемонията бе бойкотирана и от Стилян Петров, и от Мартин Петров.

Гаврата на посредствените срещу гения накара Митко Бербатов официално да помоли журналистите да не гласуват повече за него. Митко завоюва за рекордния 7-и път отличието „Футболист №1".

„Призовавам ви да не гласувате повече за мен. Моля ви, стига сте ме избирали за футболист на годината. Предпочитам да печелят младите момчета като Ивелин Попов и Ники Михайлов. Като цяло съм изненадан, че получих наградата. Изненадан съм, тъй като очаквах решението да се откажа от националния отбор да натежи в обратната посока", коментира Бербо.

Звездата на „Манчестър Юнайтед" обясни, че дори да не бе поставен на първо място, пак е щял да се появи на церемонията. Паметливи си спомниха, че от 10 години насам, когато за първи път попадна в челната десетка, Бербо не си е позволявал да не уважи с присъствието си церемонията. През 2006-а, когато наградата „футболист на годината" му бе отнета несправедливо за сметка на Мартин Петров, Митко дойде на крака, за да поздрави за успеха съотборника си от националния тим.

Отсъствието на Ивелин Попов, Ники Михайлов, Стилян Петров и Мартин Петров обаче бе компенсирано от наличието на автентични футболни легенди - Христо Стоичков, Димитър Пенев, Емил Костадинов, Георги Димитров - Джеки, Спас Джевизов, Георги Иванов - Гонзо, Ради Здравков, Андрей Желязков, Джони Велинов, Ники Илиев, Ивайло Йорданов...

Може би карето отсъстващи национали правилно реши да не се появява, за да не се омешат гениите с посредствените.

източник: Уикенд

Прочита: 3363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.