Събота, 27 Юли 2024

Гавра с Пулевица

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

АндреаПреслава е поредната фолкзвезда, изгаврила с професионализма на Пулевица. Добричлийката направи за смях Андреа на участие в провинциална дискотека. В разгара на купона фолкзвездата взе да имитира колежката си - обърна микрофона и се запревива от смях.

„Това е запазената марка на Андреа", усетиха се веднага присъстващите в заведението фенове. И също се закискаха като Преслава.

За да достигне гаврата до още повече хора, фолкпевица №1 се и снима с обърнат микрофон и публикува фотоса в личния си профил във фейсбук. Впоследствие обаче отказа да признае, че обект на присмеха й е изгората на Кубрат Пулев.

„Гавра?! Няма такова нещо. Твърде много я уважавам и обичам, за да се гавря с нея", оправдава се Преслава. Никой обаче не й вярва.

Тези дни и Николета Лозанова спретна номер на Андреа. Плеймейтката се появи в столична дискотека с тоалет, с който бившата й дружка блесна само преди няколко дни. Нещо повече - и съпругата на Валери Божинов се захвана да имитира Пулевица, позирайки с обърнат микрофон.

Андреа научила какви са ги вършили Преслава и Николета и побесняла. На колежката си тя била склонна да прости шегата. Не и на моделката обаче. За нея певицата била сигурна, че е злонамерена.

Засега Андреа избягва да коментира гаврата на Николета, но е въпрос на време да отвърне на удара. Тези дни тя загатна недоволството си от подигравките, които летят непрекъснато към нея. „В България трудно се радваме на успехите на другите", заяви русокосата пайнерка.

Във фолксредите се мълви, че Преслава е побързала да поднесе извиненията си на Андреа за подигравателното отношение. Добричлийката звъннала по телефона и обяснила, че е пяла с обърнат микрофон, за да забавлява феновете си. В действията й нямало неприязън към Пулевица.

източник: Уикенд

Прочита: 4677

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.