Понеделник, 26 Февруари 2024

Бербатов си купува самолет

Печат Е-мейл
21 Декември 2010

Димитър БербатовДимитър Бербатов има фикс идея да си купи самолет, съобщиха от неговото обкръжение. За целта нападателят вече е разглеждал няколко каталога с аероплани. Бербо се е спрял на марката "Чесна". Нападателят спечели за седми път анкетата за футболист №1 на България.

На церемонията в София трябваше да присъства и неговият мениджър сър Алекс Фъргюсън. Треньорът на "Манчестър Юнайтед" обаче в последния момент се отказа от пътуване до България.

източник: Шоу

Прочита: 3223

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.