Понеделник, 27 Май 2024

Боби към Наско: Слагай перука

Печат Е-мейл
29 Септември 2010

Наско Сираков и Борислав МихайловНаско Сираков е силно притеснен. Не толкова заради провала му като директор на националните отбори и лошия старт в европейските квалификации, а поради налегналия го косопад.

Легендата на "Левски" и футболна България страда от оплешивяване, което се е засилило напоследък.

Сираков, който на 26 април навърши 48 години, се чудел как да спре процеса.

Къде на майтап, къде на шега, президентът на БФС Борислав Михайлов посъветвал приятеля си да последва неговия пример.

При Боби оплешивяването беше далеч по-бързо и настъпи още в младите години на бившия вратар. Той обаче разреши проблема, поставяйки си изкуствена коса във виенска клиника. Сега Михайлов опитвал да убеди Наско, че това е чудесен начин да сложи край на притесненията си.

Други познати на Сираков също го съветвали да присади коса само отпред - над челото, където оплешивяването е най-контрастно, но той бил категорично против.

Съпругата му Илиана Раева - също. Легендарната гимнастичка от 80-те години даже твърдяла, че така Наско е по-секси и в крайна сметка по-добре да си обръсне главата, съобщи БЛИЦ.

Въпреки съветите, които давал на Сираков, Боби Михайлов имал проблеми с изкуствената си коса в последните месеци.

Налагало се лека подмяна, но президентът на БФС още не е решил дали да пооправи прическата си, или да я остави в сегашното й състояние.

Прочита: 4372

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.