Събота, 27 Юли 2024

Кокала скача да бие Наско Сираков

Печат Е-мейл
07 Април 2010

Наско Сираков и Емил ВелевНаско Сираков е като Англия - няма вечни приятели, има вечни интереси, а това дразни мнозина. Заради това голмайстор №1 на „Левски" си навлече доста неприятности, включително бе изритвам няколко пъти от родния си клуб, а доста от приятелите му вече не са такива.

Бившият съотборник на Наско Емил Велев е един от тях и не само ами вече не ще и да го види. Голямата вражда между двамата пламнала по времето, когато Кокала бе треньор на любимия си тим, а Сираков го „рендосваше" по медиите с причина и без, но винаги, когато треньорът не пускаше в игра протежетата му. Заради това на два-три пъти Кокала излизал от кожата си от бяс и приятели и колеги едвам го спирали да не отиде при Наско и да не приложи юмручното право. Особено много кипнала кръвта на Велев, когато бившият му съотборник започнал да разправя, че е „парашутист" на „Герена", а Джеймс е юноша на клуба и преди да стане треньор, бил пет години помощник в отбора.

източник: Шок
Прочита: 2473

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.