Събота, 27 Юли 2024

Илияна Раева: Бракът ни с Наско Сираков се крепи на секса

Печат Е-мейл
12 Май 2011

Илияна Раева и Наско СираковБракът на спортните звезди Илияна Раева и Наско Сираков не тръгнал по мед и масло, призна тези дни бившето Златно момиче. "Първите две години бяха мъка.

Аз нямах още усещането, че съм майка, съпруга, домакиня. А Наско си беше мъж, който държеше жена му да готви. Аз не можех нито да сервирам, нито да от сервирам, а и не исках да се науча", спомня си Раева.

Въпреки трудностите Илияна заявява, че много харесва патриархалния модел. Тя никога не си позволява да ходи дори в къщата си неглиже. "Аз съм винаги по пеньоар и леко нагласена. Не искам да бъда просто съпругата на Наско, а и негова любовница. Сексът е изкуство за мен и най-много нещата между нас се крепят на секса", споделя Златното момиче.

Тя призна и за страховитата ревност в първите години на брака си с футболната легенда. "Хвърляла съм дрехи от шестия етаж. Нарязах матрака с нож, за да не го убия. Той пък е разбивал с шут вратата, за да влезе. Но сега не изпитвам никаква ревност. Дори мога да кажа, че ако нещо е преживял и направил, той го е заслужил, защото е много класен мъж", оправдава някои "финтове по семейния тъч" Илияна.

източник: Шоу

Прочита: 5245

Коментари (1)

...
Brakat vi se krepi na sex s drugi izmisleniatzi takiva
tedi , 18 юни 2011 01:31

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.