Събота, 27 Юли 2024

Наско Сираков профука 300 бона на покер

Печат Е-мейл
04 Февруари 2010

Наско СираковЗаради лошия си късмет в хазарта Наско Сираков отново пропуши

Шокиращи загуби на покер търпи Наско Сираков в последните месеци. Хазартната страст на футболната легенда го потопи като „Титаник".

Грубата рекапитулация показва, че Наско е профукал около 300 000 лева, но по-лошото е, че директорът на националните гарнитури в БФС не е възстановил изцяло на спаринг партньорите си финансовата загуба.
Пред угрозата от шумен и явен фалит Наско Сираков отново е пропушил. Легендата на "Левски" обаче не одимява околните с пури "Кохиба", а с папироси за „простосмъртни*. „Една пура е 50 лева, а цигарите са 5. И от това пести", коментират приятелите му. Те отбелязват, че "синята" легенда е стигнал до шокиращите 3 кутии на ден.
Наско трескаво търси вариант да си възстанови огромната загуба от покер и с нетърпение очаква подновяването на футболния шампионат в "А" група, когато ще залага на воля на предизвестените двубои от родното първенство.
Щастлива в нещастието на съпруга си е само Илияна Раева. Шампионката по художествена гимнастика вече се наслаждава на присъствието на Наско в семейната къща. Липсата на пари е превърнала Сираков в класически домошар, а лачените чепици "Прада" събират прах в шкафа за обувки, замествани от домашните пантофи.
В параклиса на двора левскарят трескаво прехвърля наум всевъзможни финансови схеми. Засега те са в графата „изчакване", а единственият сигурен доход на Наско Сираков е заплатата му като директор на националните отбори във футболния съюз. Гордостта на Наско не му позволява да поиска заем от заможните си приятели, но пък те вече упорито шушукат, че Сираков е „скъсал джоба".

източник: Уикенд

Прочита: 4031

Коментари (1)

...
Малко,че забогатя от далавери във футбола,пък и играе комар.Да фалира..изобщо не го съжалявам.Той дал ли е пари за бедни и сираци първо,та играе комар?Да види мизерия,тогава ще му дойде акъла.
Безработен държавен служител , 08 февруари 2010 10:48

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.