Събота, 27 Юли 2024

Илиана плаши Сираков с развод

Печат Е-мейл
10 Февруари 2011

Наско Сираков и Илиана РаеваЖената на Наско Сираков - Илиана Раева, го заплашила с развод. Треньорката по художествена гимнастика се чувствала пренебрегната от съпруга си и се оплакала тук-там пред приятелки, че той не й обръщал достатъчно внимание. Световната шампионка се жалвала, че й липсват годините, в които Сираков я ухажвал с повод и без повод, и се чудела по какъв начин да провокира ревността му.

Според запознати Илиана влязла в комбина със свой другар, който започнал да й изпраща анонимни букети и картички, та дано на Наско му просветне, че трябва да се доказва като любящ съпруг.

Раева дори била замислила екзотично пътуване, но без мъжа си. „Явно вече ме приема не като жена, а като даденост. Ще трябва да му дам урок", заканила се ядосаната съпруга пред нейни приятелки.

На нея й се носи славата на най-ревнивата футболна половинка. Илиана имала навика редовно да рови мобилните телефони на бившия шеф в „Левски". Близки до семейството пък твърдят, че имало случаи, в които Илиана не говорела със седмици на мъжа си всеки път, в който го подозирала в забежки с други жени.

Най-шумният скандал, който забърка Наско и друга жена, избухна преди години. Никому неизвестната певица Румяна Димчева обвини Сираков в изнасилване. По думите й култовият футболист я обладал, когато тя отишла да му иска пари за благотворителна акция. Недоказаното твърдение на Димчева обаче не успя да развали семейство Сиракови и засега то оцелява и до днес.

източник: Уикенд

Прочита: 6155

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.