Събота, 27 Юли 2024

"Сън": Братът на Бербо "е овлечен", майката Маргарита: Пълни глупости

Печат Е-мейл
30 Юли 2010

Асен и Димитър БербатовиСемейството на футболната звезда Димитър Бербатов се опасява, че брат му е бил отвлечен от мафиоти, пише британският таблоид "Сън".

Според слуховете нападателят на "Манчестър Юнайтед" "следи развитието" на ситуацията в родната му България, където Асен Бербатов е в неизвестност от един месец. Счита се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове заради магазина, който управлява заедно със съпругата си Мими.

Преди три месеца полицията нахлу в дома му, конфискувайки компютри и документи във връзка с предполагаеми измами с кредитни карти и банкомати, свързани с модния бутик. Приятели на Асен съобщават, че след това той е "изчезнал яко дим" и не отговаря на телефонни обаждания.

От полицията в Благоевград коментираха пред "Фокус", че знаят за изчезването на брата на футболиста, но семейството му не го е обявило за изчезнал официално, вследствие на което властите не могат да започнат разследване.

Миналата година имаше съобщения, че към семейството на Бербатов са отправяни заплахи за отвличане, придружени с искания на откуп. Според слухове 29-годишният футболист е в обтегнати отношения с брат си заради предполагаемата страст на Асен към хазарта и наркотиците. Нападателят на "червените дяволи" е получил съобщение, че ще получи "допълнителни инструкции" за брат си Асен, който липсва от месец.

"Пълни глупости е написаното в британския таблоид "Сън", който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато", заяви за БГНЕС Маргарита Бербатова, майка на Асен и Димитър Бербатови.

Асен Бербатов не е отвлечен, заяви дежурният офицер в ОД на МВР - Благоевград. На този етап няма подадена жалба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя, че няма да постъпи такава, заяви пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева. Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник. Той живее на улица "Васил Мечкуевски", в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие "Карат".

"Какво, отвлечен?! Абе аз си пия кафето с него, вие отвлечен", коментира пред Bsport.bg бащата на звездата Иван Бербатов. На въпрос защо и в английската преса има подобни твърдения той отсече: "Вервайте си на "Сън". Айде, лек ден!", казал бащата и затворил телефона.

От BSport.bg потърсили и мениджъра на Димитър Бербатов - Емил Данчев, който да даде разяснения по случая. "Не коментирам жълти публикации и не мисля, че има какво да кажа по случая", споделил Емил Данчев по телефона. "Не мисля, че съм информационна агенция, за да мога да давам подробности, и въобще не искам да говоря за това", добавил той.

От вторник Асен Бербатов и съпругата му Мими са на море, разказва пък продавачка на плодове и зеленчуци, която има павилион пред кооперацията, където семейството живее, съобщи BNews.bg.

Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето, пише още "Сън".

Прочита: 3140

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.