Събота, 27 Юли 2024

Коцето чака дете от Надя

Печат Е-мейл
05 Май 2010

Коцето и НадяКоцето и новата му годеница Надежда чакат бебе, убедени са всички след последното интервю на фолкпевеца. „Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца”, хвърли бомбата той.

Константин и Надежда се сгодиха без много шум. Тогава бдителни агенти засякоха двамата да си избират пръстени в МОЛ-а на столичния бул. „Стамболийски”. Те прекараха повече от час в най-скъпия бутик за бижута, откъдето си купиха две еднакви халки от бяло злато. Явно още тогава Коцето и Надя са знаели за щастливото събитие, навързват нещата светски хроникьори и припомнят думите на блондинката при първото й тв интервю през февруари: Много обичам Константин и искам да имам дете от него”.

Откакто гръмна новината за предстоящата им сватба, изпълнителят на „Черна роза” избягва категорично да коментира темата. Единственото, което бившият на Райна сподели, е, че не иска да разкрива публично плановете си. Плейбоят на фолка заяви още, че е много доволен от това, че настоящата му годеница не го ревнува и я похвали че се представя перфектно в леглото.

източник: Шоу
Прочита: 5363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.