Събота, 27 Юли 2024

От страх ранен ли е Венелин Гена припада в Би Ти Ви, викат Бърза помощ

Печат Е-мейл
03 Февруари 2010

Гена ТрайковаГена Трайкова изпаднала в шок когато разбрала за нападението срещу българската военна база в Кандахар миналата седмица. Блондинката знаела, че колегата й и бивш интимен партньор Венелин Петков се намира там, и се побъркала от ужас. Когато станало ясно, че базата е атакувана, Трайкова пребледняла и припаднала, издават от екипа на Би Ти Ви. Наложило се колеги да я свестяват с чаша вода и подръчни хапове.

Новинарката решила, че любимият Венелин е пострадал при ракетната атака на талибаните. Журналистката била толкова стресирана, че след като дошла в съзнание, от телевизията повикали „Бърза помощ", за да я прегледа лекар. Наложило се да вземе силно успокоително, докато бившият й любим Венелин не й телефонирал, че е жив и здрав и се чувства отлично.
„Не трябваше да ходи там! Толкова се страхувам за него", обяснявала хлипащата Трайкова.

източник: Контра

Прочита: 3328

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.