Неделя, 19 Май 2024

Най-готините професии

Печат Е-мейл
01 Март 2011

 Хари и шоколадовата фабрика

Англичанинът Хари Уилшър от Дербишир, Англия, има една от най-сладките професии на света. Работата му се състои в това по цял ден да обикаля една шоколадова фабрика и да опитва най-различни шоколадови изделия. Вярно, че по-добре щеше да бъде да дегустира в цех за колбаси, но кой е казал, че светът е съвършен?!

Капуттестер

Австралийска компания, която произвежда презервативите Durex за региона е пуснала обява, че търси човек, който да изпробва сигурността и безопасността на произвежданите от тях капути. Всъщност производителите търсят цели 200 човека, които освен добри пари ще могат да получат като бонус и каквото си поискат от продуктите на известната марка. На сухо ли се тестват шушляците или с мома под ръка, за нас си остава загадка.

Warcraft Tester

Създателите на култовата игра World of Warcraft все още търсят хора, които да тестват новите разработки и версии на играта. За целта е необходимо само да знаеш и друг език освен анлглийски и да си готов да играеш Warcraft минимум по четири часа всеки ден. Сигурни сме, че второто не би било особен проблем за теб...

Фотограф за Google Maps

Google са наели двама млади мъже от Франция, които да обикалят на длъж и на шир страната с велосипеди, към които са прикачени специални апарати, правещи снимки за Google Maps. Сред най-популярните им дестинации са дворецът Версай, центъра на Париж, Градините на Люксембург и др. Излишно е да казваме, че заплатите на всеки от тях надхвърлят 6 месечни заплати на български депутат, както и че пичовете са се движили по пригодени за целта велоалеи, а не на пътното платно.

Директор на жп музей

6-годишният Сам Пентън от английския град Йорк е изпратил преди време писмо до управителя на местния ЖП-музей, в което пишел: "Кандидатура за директор. Уважаеми господин Такър, пиша ви, за да кандидатствам за директор на националния железопътен музей. Аз съм само на 6, но мисля, че мога да се справя с това. Имам електрическо влакче и съм много добър с него. Мога да управлявам даже 2 влакчета наведнъж. Надявам се да дойда и да се срещнем за интервю. Ваш, Сам." Момчето не станало директор на целия музей, но управителят го направил директор на секцията "детски посещения на музея".

Прочита: 2778

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.