Вторник, 23 Юли 2024

300 голи велосипедисти протестират в Мексико

Печат Е-мейл
13 Юни 2010

 

 Близо 300 голи велосипедисти преминаха по централната улица на Мексико сити, за да протестират срещу замърсяването на Мексиканския залив след инцидента с подводната петролна сонда на BP.

"Стига войни и замърсяване", пишеше на гърдите на един от протестиращите. Протестиращите поискаха и повече контрол над използването на алеите за велосипеди, защото често се случва те да се използват неправомерно от шофьори на автомобили. По улиците на мексиканската столица обикалят около 4 милиона коли.

Прочита: 3859

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.