Вторник, 23 Юли 2024

Секси камериерки протестираха пред дома на Строс-Кан

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

 Украинки, облечени в съблазнителни камериерски униформи, протестираха пред парижкия дом на бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан.

 

Активистките бяха от феминистката организация ФЕМЕН, която често привлича внимание към каузите си с грабващи окото голи протести. Жените демонстрираха недоволството си от икономиста, като се преструваха, че мият пода пред входа на жилището му. Те също така разпънаха плакати, гласящи: "Ши*ай ме в Porsche Cayenne".

62-годишният Строс-Кан на 14 май бе арестуван и обвинен в опит за изнасилване на Нафисато Диало - камериерка от хотел "Софител" в Манхатън. Месеци по-късно той бе оправдан и се върна в Париж. Привлекателният протест срещу икономиста обаче не е първият случай, в който украинките свалят задръжките си.

През последните месеци активистките се разголиха срещу ниските пенсии, Виктор Янукович, в подкрепа на Юлия Тимошенко и киевски зоопарк.

Прочита: 3291

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.