Събота, 26 Октомври 2024

Студентки по бикини спряха движението в голям град

Печат Е-мейл
21 Май 2010

 Интересна форма на протест: студентките излезли на улицата по бикини, с обувки на висок ток, противогази и големи метли. Протест срещу замърсяването на околната среда, организиран от четири китайски студентки, е предизвикал сериозни задръствания в столицата на провинцията на Сичуан, Ченду Сити, съобщава местният вестник Modern Express.

Водачите на автомобили били привлечени от странната форма на протест, избран от момичетата: студентките излезли на улицата по бикини, с обувки на висок ток и противогази.

Тези “костюми” на момичетата се допълвали от големи метли, с които те почиствали улиците. Така студентките протестирали срещу разполагането в рамките на града на електрически подстанции.

Скоро на мястото на провежданата алция, която на практика парализирала трафика в града, пристигнали шест патрулки. Служителите на реда бързо възстановили нормалното движение на транспортни средства.

“Това беше просто едно улично представление. Нашата основна цел бе да съдействаме за опазването на околната среда” - коментира една от участничките в акцията.

Прочита: 1738

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.