Сряда, 01 Февруари 2023

Тризначките ще стават юристи

Печат Е-мейл
13 Декември 2010

ТризначкитеПоредният шок от  светските среди пристигна не от кого да е, а от тризначките Вяра, Надежда и Любов. Благоевградските блондинки са решили да стават юристи, пише kliuki.bg

 

Брадърките, които втрещиха цялата страна, са твърдо решени да следват право. Ние сме красиви и умни. Все още сме млади и сега ни е паднало да учим. Юристките получават много пари, а работата им не е толкова трудна. Само трябва да знаят закона... си правят изводи тризначките.

За да си подсигурят влизането в специалността, те се навъртат около лобиста в юридическата гилдия, станал известен като Красьо Черния, и станали близки приятелки на гаджето му - чалгарката Магда, пише сайтът.

Прочита: 5014

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.