Четвъртък, 29 Февруари 2024

Година след като загубиха 16-г. син, съпругата на Джон Траволта - Кели, отново е бременна

Печат Е-мейл
20 Май 2010

Джон Траволта и Кели ПрестънАктьорът Джон Траволта и съпругата му Кели Престън, които преживяха трагедията да загубят син, вече могат да обявят най-хубавата новина, която им се е случвала от години, пише “Пийпъл”. Семейството съобщи пред списанието, че 47-годишната Престън е бременна.

“Не е възможно да се скрие тайна, особено толкова хубава като тази. Ние искаме първи да споделим тази чудесна новина с всички”, казват в изявлението си щастливите бъдещи родители.

Миналата година те загубиха 16-годишния си син Джет, който почина, докато семейството беше на почивка на Бахамите. През септември двама мъже ще бъдат изправени на съд по обвинение, че са изнудвали Траволта във връзка с подробности около смъртта на детето му. Откакто загуби сина си, актьорът рядко се появява в публичното пространство, въпреки че летя със самолета си до Хаити, за да участва в подпомагането след земетресението през януари.

Последният филм с негово участие беше “From Paris With Love”, който излезе по кината през февруари.

Прочита: 3502

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.