Вторник, 23 Юли 2024

Мария бременна от Рачков

Печат Е-мейл
19 Април 2010

Мария и ДимитърИгнатова заченала по време на почивка в Боровец

Мария Игнатова най-после е бременна! Водещата на „България търси талант” е в началото на втория месец, научи се от нейни колеги. Горещата новина се пази в пълна тайна и най-вероятно първоначално ще бъде отречена от суеверната Игнатова. По всяка вероятност тя официално ще признае за зачеването си чак в началото на 6-ия месец, когато ще започне да й личи.

„Мария има проблем със зачеването. Още пред септември забременя, но бързо загуби плода, което много я нарани. Сега ще се опита да задържи детето и всякакви излишни емоции около нея биха я притеснили”, разказва човек от обкръжението й. В голямата тайна били посветени буквално 5-6 човека от най-близкото обкръжение на Игнатова. Бебето било заченато по време на почивка на шоумените в Боровец през зимата. Още по-притеснен от Мария бил приятеля й Димитър Рачков. Комикът се чудел къде да се дене и буквално не спал от превъзбуда. Той много се надявал да има момиченце от красивата си половинка. И Рачков, и Мария имат деца от предишните си връзки. Двамата живеят от година и половина заедно, като няколко път се разделяха и събираха. Очаква се задаващото се бебе да ги сплоти още повече.

източник: Контра
Прочита: 3889

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.