Неделя, 28 Ноември 2021

Гонзо съсипан от Цеци Красимирова

Печат Е-мейл
02 Април 2010

811stars-gonzoВместо за "Левски" футболната легенда мислел по цял ден за манекенката

За слабото представяне на „Левски" в първенството е виновна манекенката Цеци Красимирова. До този извод достигнаха запалянковците на „сините", които с отчаяние следят кошмарните мачове на любимия си тим под ръководството на легендата Георги Иванов.

И тъй като Гонзо е със статут на „свещена крава" и никой на „Герена" не може гласно да допусне, че култовият нападател просто не става за треньор, за виновница е посочена Цеци.

Фаталната манекенка буквално съсипала Гонзо с решението си да го зареже. Цеци изостави пловдивчанина през ноември 2009-а и се залюби с млад баровец от „Люлин", който задоволява всичките й капризи.

От този момент Георги не мислел за тактически постройки, методики за тренировки и възстановяване на футболистите, а само за Цеци. „Гонзо й скъсва телефона - обажда й се по пет-шест пъти на ден. Още не може да приеме, че е зарязан", констатират с тъга левскарите.

Заради Цеци Красимирова треньорът на „Левски" уволнил и психоложката на тима Татяна Янчева. Тя имала неблагоразумието да направи психологически портрет на Гонзо, от който ставало ясно, че той е душевно нестабилен и попаднал в дупка заради любовна драма.

Гонзо веднага наредил Татяна Янчева да бъде уволнена, а когато Баждеков се застъпил за нея, треньорът го контрирал с думите: „Каква психоложка е тая? С нея не са спали само футболистите от детския отбор на „Левски".

източник: Уикенд
Прочита: 4156

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.