Четвъртък, 18 Юли 2024

Емилия Масларова търси апартамент във Виена

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009
Емилия МаслароваСкандалната бивша социална министърка Емилия Масларова е решила да се мести във Виена. Депутатката от БСП смята да се сдобие с дом в австрийската столица, където да кара достойно старините си, а не да мизерува като българските пенсионери.
Политичката поръчала на брокери да й търсят китно апартаментче от 110 кв.м. с пълно обзавеждане на цена от 250 000 до 300 000 евро твърдят нашите източници. Със задачата е натоварена дъщерята на близка приятелка на Масларова. Предпочитаният от Емилия квартал бил престижният 9-ти район на имперския град, където жилищата струват над 2500 евро на квадрат.
Засега от агенцията били намерили два апартамента, които отговаряли на изискванията на Масларова. Насроченият оглед е за средата на ноември. Депутатката щяла да види предложенията при своя бъдеща визита във Виена заедно с мъжа си Антон.
Емилия се оказа една от най-чевръстите министърки от правителството на Станишев. Амбициозната дама добре си е оплела собствената социална кошница, във ведомството й са констатирани рекордни нарушения, а тя се изтегли по терлици ни лук яла, ни лук мирисала, възмутени са излъганите пенсионери.

източник: Контра

Прочита: 3184

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.