Четвъртък, 23 Май 2024

Калин Врачански: Стига сте ме женили

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

Калин ВрачанскиНовият секссимвол на родното кино - Калин Врачански,изригна. "Стига сте ме женили", ядоса се любимецът на тийнейджърките Калин Врачански.

Актьорът, който е любител на мотоциклетите, си има сериозно гадже, но не смята да минава скоро под венчило.

Не е тайна, че актьорът е моногамен и не кръшка с фенки, напук на жълтата преса, която постоянно го спряга с нова мацка. Калин редовно може да бъде засечен край блока на майка си в столичния квартал "Подуяне", където си говори с дружки от детинство.

източник: Галерия

Прочита: 2911

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.