Събота, 27 Юли 2024

Маджо сърдит на Милото, че се отрекъл от него

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

Калин СърменовМладен Михалев-Маджо се оказа изненадващ почитател на БГ кримките. Бизнесменът се впечатлил от твърденията на медиите, че е прототип за образа на Милото в „Седем часа разлика". Близки до боса разкриха, че той засядал с дистанционно пред телевизора и много се дразнел от интерпретациите на Калин Сърменов.

Актьорът обаче категорично се отрече от първообраза на героя си. „Познавам прототипа на Милото лично. Запознахме се на тенискорта. Няма да издам кой е, но не е Маджо", отрони Сърменов. Той допълни само, че оригиналът на героя му няма чувство за хумор.

Научил за тези думи, Маджо се ядосал и дори поискал да го свържат по телефона със Сърменов, за да му обясни има ли чувство за хумор или не.

Мистерията около прототипа на Милото разпали въображението на родните „бизнесмени" и те вкупом тръгнаха да се разпознават в него. Сред другите спрягани имена най-отгоре изплува това на Николай Гигов. Оръжейният търговец, е изискан, елегантен, строг, но справедлив баща на тв водещата Ели Гигова, бизнесът му е разделен на светъл и леко сенчест и играе тенис. Точно като Милото.

Първообразите на останалите герои са доста по-ясни. Сценаристката Милена Фучеджиева признава, че е вложила много от себе си в съдийката Таня Стоева. Истината е, че сред българските магистрати няма подобна жена, която да изпъква с толкова сила, хъс и безсърдечност.

„Всъщност между мен и Таня Стоева има едно важно общо нещо – Стоева е отгледала дъщеря си сама. Другото общо е, че и двете сме много силни жени. Както впрочем всичките ни женски образи. Героините ни са дами с огнени характери. Личният опит на сценаристите е изключително важен за създаването на добра драматургия", обяснява Фучеджиева.

Приятелството на Фучеджиева с нелепо загиналата в САЩ Мариана Димитрова ражда героя Явор Карлов – Явката. Всъщност той е синът на Мариана – Иво Димов, който в реалния живот също беше наркоман, но се излекува с помощта на майка си. Предстои да разберем дали във филма ще бъде разплетена загадката около смъртта на Мариана, чийто образ също е намерил своето място в сериала.

Преди пет години тя сложи край на живота си, като скочи от небостъргач в Сан Диего уж заради пристрастеността на детето й към хероина. Тя емигрира в САЩ, заедно с последния си съпруг – психиатъра Игор Куцеков през 1997 г.

След смъртта на Мариана се появиха коментари, че самоубийството й всъщност е било предизвикано от съпруга й.

Американската линия е продължена и от Малин Кръстев. Той пък призна, че Сашо, собственикът на „Механата" в Ню Йорк, е Боян от „Избата". За разлика от Боян Сашо има брат, а не сестра и работи в Лас Вегас, а не в Софийския съд.

„Не познавам Сашо, но „Механата" определено е култово заведение, което ни вдъхнови да направим „Избата". За съжаление няма ка да издам повече никакви имена, зрителите сами ще трябва да търсят приликите", кокетничи Кръстев.

Дарина Павлова също е попаднала в пъстрия калейдоскоп от образи, но зрителите все още не са я разкрили сред героите.

Според клюкарите сценаристката Фучеджиева и вдовицата на Илия Павлов се недолюбват още от едно време по класови причини. Дарина дошла във ВИТИЗ от село и по стечение на обстоятелствата станала една от най-богатите и известни българки. Милена Фучеджиева пък произхождала от червения хайлайф, но животът й я пратил зад щанда на американски бижутерен магазин. Тя дълги години си изкарваше хляба като продавачка в Щатите, докато реши да се върне в родината, за да се реализира като автор.

Говори се, че Дарина и Милена се срещнали в Страната на неограничените възможности, само че вдовицата се направила, че не познава бившата си колежка. Фучеджиева обслужила Павлова в бижутерийния магазин, където продава диаманти, а Дарина просто се развличала с шопинг като хайлайфна дама. След като бившата продавачка стана сценаристка на „Седем часа разлика", тя решила да си разчисти сметките с всички свои врагове у нас, твърдят близки до сценаристката.

източник: Шоу

Прочита: 5033

Коментари (1)

...
е...щом източника е в. Шоу...ясна е работата...нищо от написаното не е вярно...smilies/tongue.gif
tavi , 04 декември 2011 11:28

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.