Петък, 22 Септември 2023

Калин Сърменов: Съсипват ме

Печат Е-мейл
10 Януари 2012

Калин СърменовКалин Сърменов, който се завърна с гръм и трясък в актьорството с ролята на Милото в сериала "7 часа разлика", разкри защо е зарязал любимата си професия за цели 15 години.

"Светльо Овчаров, Дочо Боджа-ов филм след филм си гласуват. Вземат си пари и... Изключително зле съм настроен към българското кино и към българската режисура. Вижте кои са хората, от които зависи кои филми да се финансират. Аз даже не им знам имената! Те са някакви функционери.

Оня ден пак излезе класирането за филмите, които да бъдат финансирани. Аз съм на трето място от долу на горе. Никога няма да мога да заснема филм! И колкото повече говоря така, те ме смъкват още по-надолу. Никога няма да ми дадат. Но някой трябва да го каже. Както и за отношението в НАТФИЗ.

Там няма преподаватели, там има едни самозванци, които нищо не разбират, едни бездарни хора, които трупат самочувствие върху гърба на незнаещите млади хора, пред които е много лесно да блестиш", изригва Сърменов. Милото споделя, че само веднъж в живота си се е виждал очи в очи с прототипа на Милото, но отказва да разкрие дали това е Маджо, както се говори.

източник: Шоу

Прочита: 2965

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.