Петък, 22 Септември 2023

Промяната на имиджа влияе на секса

Печат Е-мейл
21 Февруари 2012

 Промяната на имиджа се отразява на секса и на взаимоотношенията като цяло. Мъжете винаги са се възхищавали на жени хамелеони. Пример за това е Виктория Бекъм, която променя косата си и гардероба си почти всеки месец. С такава жена вероятно няма да се отегчите нито в леглото, нито в живота, смятат мъжете. Връщате се у дома и откривате напълно нова жена. Силният пол се радва изключително много на това разнообразие. Според тях смелите жени, готови да експериментират, пренасят това и в леглото - тайната формула на моногамията.

Най-лесният начин да се отървете от монотонното във връзката е да експериментирате в спалнята. Много двойки се концентрират само върху разнообразните пози и не се сещат, че различният външен вид играе по-добра роля.

Сексолозите решили да проверят как промяната на визията се отразява на сексуалния живот. Експеримент номер едно - от брюнетка в блондинка: класическо превъплъщение, което може да промени цялото отношение на мъжа. Оказва се, че хиперсексуалността на русокосите е мит. Резултатите от експеримента показват, че с блондинките сексът е по-нежен, отколкото обикновено.

Промяна на имиджа номер две: от брюнетка в червена тигрица. Червенокосите, особено ако са с къдрава коса, са фурия в леглото. Смели, дръзки и безразсъдни, и лесно забравят табутата в секса. Червенокосите са два пъти по-енергични и активни и знаят как да тонизират партньора.

Прочита: 2813

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.