Петък, 07 Май 2021

Юксел и Бонка пак се хванаха за гушите

Печат Е-мейл
20 Септември 2011

Юксел Кадриев и БонкаЖурналистът Юксел Кадриев и бившата му жена оперната певица Бонка Георгиева са на път да побъркат дъщеря си Габриела. 10-годишното момиченце е подложено на адски психоатаки от страна на родителите си, които стартираха поредния епизод от "Войната на семейство Роуз".

Новинарят подковава детето да не говори с майка си, Бонка пък й звъни по мобилния телефон с молби да се срещнат. По думите на оперната певица двете не са се виждали цяла година. Юксел пък е категоричен, че майката просто не се интересува от наследницата си.

"Юксел е сменил училището на детето ми. Звъннах й, преди да отида да я видя на първия учебен ден. Бях й купила подаръци, исках да я изненадам. Тя ми вдигна и ми каза: "Мамо, татко ме премести в друго училище", оплака се Бонка пред столичен ежедневник.

Кадриев, който категорично отказва да дава интервюта, изпрати смс, където разказва своята версия. "Лицето (има предвид бившата си съпруга Бонка - бел.ред) не е изявило никакъв интерес да види дъщеря ми, не се е поинтересувало къде ще учи тази година, има ли нужда от нещо и т.н.

Ще ви кажа, че то преди малко (в 15.10 ч. на 15 септември) се обади на дъщеря ми, за да я попита кога е откриването на учебната година?!?", пише Кадриев. "Нормално ли е да попитате детето си, ако имате такова, в следобеда на 15 септември, кога му е тържеството? И още повече - лицето нито попита дъщеря ми в кое училище ще учи, нито пък пожела да я види. Дори напротив - заяви на детето ми, че не я смята за никаква в живота й, както впрочем заяви в началото на годината, че не иска повече да търси и вижда дъщеря си!!!", продължава водещият на новините на bTV.

Юксел разкрива, че Габи много тежко изживява драмата в семейството си. "В момента моето дете е изключително разстроено от това", пише той.

Според запознати новинарят е подал жалба в полицията срещу бившата си жена, в която твърди, че Бонка, която работи в Националната филхармония, може да отвлече дъщеря им. Припомняме ви, че след развода на двойката родителските права бяха присъдени на Кадриев.

Оперната певица от своя страна е решила да действа на по-висока инстанция. "Направила съм постъпления да подам жалба в Страсбург за това, че ми се нарушават правата в нашата държава, за това, че детето ми не може да ме вижда", казва Бонка и се оплаква, че не знае дори къде се е преместил да живее бившият й мъж.

източник: Шоу

Прочита: 3335

Коментари (3)

...
Защото не се интересува от детето, затова има заведени 4 преписки в прокуратурата срещу него, че отказва да го дава. Те имат равни родителски права и той е длъжен да уведомява за смяна на училището. Има само попечителство т.е. да гледа детето. Детето учеше в частно училище Дъга в Банкя и всяка година тържествата се провеждат след обяд в 15.00 часа.
еми , 07 януари 2012 13:34
...
Детето няма как да е подложено на адски психо атаки от страна на майка си, тъй като баща и не я дава. Той е човек с много комплекси, които си изкарва на детето. Наистина наранява психиката и. Само по това, че навсякъде казва дъщеря МИ, всеки може да прецени дали това е нормално. Сам си е виновен за неговото минало. Няма как да го промени. Ако не беше ЛИЦЕТО както нарича бившата си съпруга, той още щеше да прави свирки накъде.
Жоро , 22 февруари 2012 22:13
...
Родителските права не са му присъдени. Те са по равно и на двамата. Той има попечителство да гледа детето, след подписано споразумение между тях двамата и одобрено от съда, тъй като на майката се налага често да пътува зад граница, поради професията си.
Ани , 22 февруари 2012 22:17

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.