Понеделник, 27 Май 2024

Венелин Петков закъса в планината

Печат Е-мейл
03 Септември 2010

Венелин ПетковНовинарят от Би Ти Ви Венелин Петков преживя неприятна случка на Витоша миналия уикенд. Говорителят се качил на Черни връх както обикновено прави през почивните дни, но бил застигнат от буря.

Венелин изпаднал в тежка ситуация, защото не носел подходяща екипировка. Преди да тръгне за разходката си, не се съобразил с прогнозата за времето и дъждът и вятърът го изненадали. Петков бил облечен за топло време и буквално започнал да замръзва, когато температурата на върха паднала до 6 градуса. За щастие по пътя надолу се натъкнал на група планински спасители, които били на обучение и помогнали на новинаря.

Сега Венелин се шегува, че повече няма да забравя народната пословица: „Зимата не излизай без храна, а лятото - без дреха".

източник: Уикенд

Прочита: 3631

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.