Събота, 27 Юли 2024

Гена и Венелин отново заедно

Печат Е-мейл
21 Октомври 2010

Венелин Петков и Гена ТрайковаВръзката между Гена Трайкова и Венелин Петков устоява на всякакви бури и с днешна дата водещите отново са заедно. Те често могат да бъдат видени един до друг около сградата на Би Ти Ви или на обяд в близък ресторант.

Отношенията между двамата обаче са само приятелски, издават техни колеги. Бившите любовници отдавна не таят интимни чувства помежду си, но това не им пречи да споделят ежедневието си.

Наскоро двамата отново бяха заснети да се разхождат спокойно в обедната си почивка. Венелин и Гена обиколиха заедно няколко мебелни магазина. Целта на шопинга бе Трайкова да избере нов диван за жилището си.

През лятото новинарката не отишла на море, за да спести пари за холна гарнитура. А сега ползва за консултант при покупката Венелин, с когото е запазила близки отношения. Тя обяснила пред колеги, че Петков й е един от най-близките приятели и споделя с него без притеснение дори за новите си любовни романи.

От своя страна, Венелин също приемал с открито сърце дружеските отношения с Гена, макар за никого да не е тайна, че той преживя раздялата им много тежко. Двамата бяха двойка близо 7 години и точно когато всички очакваха сватба, Трайкова изостави партньора си. Петков обаче успя да превъзмогне нещастието и сега отново е близо до своята Гена, но само като приятел.

източник: Уикенд

Прочита: 5673

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.