Понеделник, 26 Февруари 2024

Гейове тормозели младия професор Вучков

Печат Е-мейл
03 Май 2011

Юлиан ВучковВодещият на предаването "Размисли и страсти" професор Юлиан Вучков бил привлекателна цел за хомосексуалистите, когато бил млад. Култовият телевизионер разкрива челния си опит с нежните мъжки ласки:

"Бил съм потърпевш. Навремето, когато ходех на градска баня с приятели, един мъж влезе в басейна и започна да ме опипва по слабините. Веднага го издадох на теляците и те го спукаха от бой!", припомня си професорът.

Случката никак не се харесала на плейбоя, който казва, че няма нищо против хомосексуалистите, но много мрази мъже, които въртят "педерастки номера".

Той не пропуска и за пореден път да се похвали със сексуалните си подвизи: "В последно време правя секс веднъж на 2-3 дни. Иначе рекордът ми е 10 пъти за едно денонощие", споделя с гордост той.

За постигането на рекорда Вучков издава своята малка тайна: "Бях на 23 години. Жената беше туркиня на близо 30. Даваше ми само купи със сутляш и аз ядох за последно като невидял. Оказа се, че тя така ми подсилвала половата мощ".

За интимния си живот в момента Юлиан Вучков споделя, че приятелката му е с 20 години по-млада от него. Тя била много добра в леглото, защото поддържала форма с плуване и спорт, иначе работи като учителка по литература, пише "Контра".

Прочита: 3363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.